悉尼前岸的故事情节

2018年绩效奖

前岸的故事情节是悉尼科技大学的多方面体验,它通过品牌,寻路,环境图形设计和地理位置的数字体验将悉尼港前前期的人,历史和环境联系起来。

悉尼港港前的前岸是一个独特的空间,因为它的许多目的和意义层面是:标志性的旅游目的地,商业区,文化和艺术中心,这是许多悉尼阵线每日通勤的一部分。该网站包含不可见的讲故事层,并拥有许多重要的原住民地点和丰富的海洋历史。

沿着前沿的9公里步行提供了独特的体验,因为IT在地形上将悉尼最具标志性的文化机构与城市边缘(港口前岸)联系起来。因此,前沿故事情节的主要目标是将这些可见和看不见的方面联系起来,将用户与独特环境的历史,文化和性质联系起来。

为了创造这种凝聚力,悉尼大学团队创造了漫步的视觉标识,该步行构建在跑步线的概念上,该概念代表了历史,环境与前沿沿线的人之间的联系。这条线还将步行的许多地标和经验联系在一起。为了代表历史和讲故事的无形层次,这种体验充满了地理位置的数字体验。

Physically, the line exists in the environment as wayfinding. The line runs along the entire path of the walk making it accessible in the physical environment and user friendly at every point. This identity created a literal and metaphorical connection between the many facets of the walk and is adaptable to the diverse environments in space.

除了详细的寻路和实用信息外,也由悉尼大学创建的前岸故事行应用程序通过历史和原住民叙事中的特定地点的故事和播客,为空间的历史和播客提供了更深入的深入了解。

A series of user-centered research methods were used throughout the process. To understand the problems and possibilities of the space, observation, photographic documentation and visual mapping were used. Personal research and user journey mapping were also valuable in gaining a deeper understanding of how the walk is experienced.

Working with an environment that already serves such a diversity of purposes, it was a challenge for the University of Technology Sydney team to find a solution that both celebrates this diversity and unites it into a cohesive experience. It was also demanding to represent the invisible layers of cultural and historical significance in the space. With the walk already being so famous for its cultural institutions, such as The Opera House, it was important to give equal weight to the less visible narratives.

The Foreshore Story Line celebrates and shares Australia’s unique culture in one of our most iconic settings. Tying together a diversity of attractions and institutions, The Foreshore Story Line is a multi-faceted experience that connects people to the environment through environmental design and a geo-located digital experience. The experience also brings culture and history to life by giving voice to the visible and invisible layers of storytelling that exist in the space.

陪审团评论:

“出乎意料,嬉戏但受到约束和大胆。强烈的概念,字面线将其全部融合在一起。”

"I love the theme of the single line carried throughout, leading the viewer around."

设计公司:

悉尼技术大学

客户:

澳大利亚悉尼市议会

照片积分:

Neven Krcmarek,Becca Lavin,Adrian Curiel,Charles Deluvio,Rob Bye,Reiner Knudsen,Chris Fuller

设计团队:

Manon Drielsma(designer), Sarah Jane Jones (lecturer, visual communication design)

Consultants:

David Beaumont /悉尼市(社区参与协调员)

相关链接:

New Member Offer

Click to access the 2020

即将到来segdEvents

2022在场
2022 Conference Experience Portland
2022 SEGD Academic Summit